Complex Turistic Paralela 45Locuri de poveste pentru oameni de poveste

Cu trei facilitati situate in trei zone deosebite ale Prahovei, Complexul Turistic Paralela 45 ofera clientilor sai o experienta unica in materie de cazare/restaurante.

Complexul Turistic Paralela 45 este situat pe drumul national DN1, km. 80. Restaurantul Paralela 45 serveste mancaruri traditionale si dispune de o terasa spatioasa. Camerele Motelului Paralela 45 sunt calde si cochete. Parcarea si Wi-Fi sunt gratuite, iar clientii nostri au posibilitatea sa acorde atentie si masinii pe care o detin datorita serviciilor de spalatorie. Orasul Ploiesti este la 20 km, iar Aeroportul International Henri Coanda este la 65 km.

GALERIE FOTO

VIDEO


Pensiunea Valea Negrasuluiun loc de poveste pentru oameni de poveste

Pensiunea Valea Negrasului este situata in comuna Valea Doftanei, inconjurata de un cadru natural de basm. Aceasta dispune de 14 camere,dintre care 4 garsoniere si 10 camere matrimoniale. Restaurantul serveste mancaruri traditionale romanesti si produse specifice zonei.Gradina include un loc de joaca pentru copii si facilitati de gratar.Mini gradina zoologica si natura reprezinta farmecul Pensiunii Valea Negrasului. Traseele de drumetii pornesc chiar de langa pensiune,iar lacul de pescuit Paltinu se afla la 9 km. de aceasta.

GALERIE FOTO


Pensiunea Tom Crisun popas special pe Valea Prahovei

Pensiunea Tom Cris este situata in Municipiul Campina, str. Crisuri, nr. 11 ,intr-un loc linistit, fara zgomot si poluare, in zona rezidentiala a orasului. Recent renovata si utilata la standarde moderne, pensiunea va asteapta sa petreceti clipe de relaxare si buna dispozitie. Aceasta are in componenta 10 camere dispuse pe 3 etaje, dotate cu baie proprie, televizor, telefon si internet. La parter se gaseste sala restaurant, barul si receptia, iar la subsol o minunata crama. Terasa in aer liber amenajata in fata pensiunii va asteapta sa va bucurati de relaxare. Pentru cei mici avem amenajat loc de joaca, acestia putand fi usor de supravegheat direct de la terasa. Parcarea va este asigurata chiar in curtea interioara a pensiunii, asadar nu veti sta cu grija masinii dumneavoastra. Pensiunea se afla la 100 km. de Bucuresti si la 200 m. de Scoala Nationala de Agenti de Politie “Vasile Lascar”.Cartierul de vile din aceasta zona a fost construit in 1990 si se afla in apropierea a numeroase obiective turistice cum ar fi:Casa memoriala “Nicolae Grigorescu”,Castelul “Iulia Hasdeu”, la numai 1 km. se afla locul de agrement Fantana cu Ciresi, terenurile de tenis, fotbal si centrul de inchiriat biciclete Soceram, la 5 km. baile sarate de la Telega, Manastirea “Matei Basarab” si Muzeul “Casa Domneasca” din Brebu, iar la 30 km. statiunea montana Sinaia. Va asteptam sa beneficiati de momente de relaxare si sa uitati de grijile cotidiene intr-un cadru feeric.

GALERIE FOTO

VIDEO